نشست هم اندیشی اساتید دانشکده مهندسی چوب و کاغذ با مسئول نهاد رهبری در دانشگاه

نشست هم اندیشی اساتید دانشکده علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ با مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان برگزار شد.

درابتدای جلسه دکتر آزادفر ریاست دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به حجت الاسلام و المسلمین طاهری مسئول نهاد رهبری دانشگاه و اساتید دانشکده و همچنین یادآوری روز ۱۳آبان روز به عنوان روز استکبار ستیزی به اهمیت هم­ اندیشی نهاد و اعضای هیات علمی و کارکنان به عنوان متولی بخش فرهنگی دانشگاه پرداخت و مطالبی را پیرامون هدف برگزاری این جلسه بیان نمود.

در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن عرض تبریک ایام ربیع‌الاول برگزاری چنین جلساتی را بسیار مفید و ارزنده دانست و گفت: هم­فکری و هم­ اندیشی با اساتید راجع به موضوعات مبتلا به اجتماع، بسیار ضروری می باشد.

وی افزود: هدف از این بحث ها و جلسات بررسی و بیان مشکلات، شبهات، بحث و گفتگو در موضوعات نیاز محور دانشگاه می باشد.

ایشان تصریح کرد: نظر اساتید تاثیر­گذار است و نظرات سازنده آنها در موضوعات مختلف می تواند در غنای محیط اجتماعی، زندگی و پیرامون آنها تاثیرگذار باشد، لذا آمادگی هر چه بیشتر اساتید می­ تواند اثر بخش ­تر باشد.

در ادامه هر یک از اساتید به بیان دیدگاه ها و برخی مشکلات فرهنگی مد نظر خود پرداختند.