برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدید ورودی ۱۳۹۷ دانشکده های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ

جلسه معارفه دانشجويان جديدالورود مقاطع مختلف تحصیلی، دانشجویان دانشکده های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ ۲۴ مهر ماه در سالن شهرياري دانشکده برگزار شد. در ابتدای اين جلسه دكتر آزادفر ريیس دانشكده ضمن خوش آمد گويي به دانشجويان، اهم فعالیتهای آموزشي و پژوهشي كه در اين دو دانشكده در طول سال تحصيلي انجام مي گيرد را ارائه کرد. در ادامه معاون آموزشي و مديران گروه هاي آموزشي به معرفي گروه ها و اعضاي هيات علمي و آزمايشگاه هاي تحت پوشش خود پرداختند. درپایان، جلسه پرسش و پاسخ با حضور ریاست دانشکده و معاون و مدیر گروهای دانشکده ها برگزار گردید و جمعی ازدانشجویان، نقطه نظرات و سوالات خود را برای هر چه بهتر انجام شدن فعاالیتهای آموزشی و پژوهشی دانشکده های علوم جنگل و مهندسی چوب و کاغذ، بیان کردند.