ایده های برتر کسب و کار در حوزه صنایع چوب و کاغذ ۲۰ آذر ۱۳۹۷

اولین رویداد کارآفرینی در زمینه ایده های برتر کسب و کار در حوزه صنایع چوب و کاغذ از ساعت ۸:۳۰ صبح روز سه شنبه ۲۰ آذر‌ماه ۱۳۹۷ در دانشکده علوم و مهندسی کاغذ برگزار می‌شود.

محوریت‌های اولین رویداد کارآفرینی ایده های برتر کسب و کار در حوزه صنایع چوب و کاغذ:

محورهای رویداد:
• فن‌آوری‌های نوین تولید
• محصولات جدید با ارزش افزوده زیاد
• محصولات دوستدار محیط زیست
• ثروت آفرینی در صنایع چوب و کاغذ
• استفاده از فناوری نانو در تولید محصولات سلولزی
• کاهش مصرف انرژی
• افزایش بهره وری در فرآیند تولید
• ساخت و توسعه ابزارهای موردنیاز سیستم‌های انرژی پاک
• بازیافت و سایر حوزه‌های مرتبط

نحوه برگزاری: شرکت کنندگان ضمن تکمیل فرم ثبت ایده و ارسال آن به ایمیل مسابقه، در روز مسابقه نیز هر شرکت کننده فرصت دارد در مدت ۵ دقیقه ایده خود را برای حضار و داوران ارائه و مزایا و معایب آنرا شرح دهد. وی می تواند از وسایل کمک آموزشی نظیر اسلاید، تصویر یا پاور پوینت استفاده نماید. همچنین ارائه نمونه محصول یا خدمت می تواند در مدت زمان مشخص شده ارائه گردد.
نحوه ثبت نام: از طریق ایمیل یا کانال اختصاصی رویداد انجام خواهد گرفت. همچنین جهت ایجاد التزام برای شرکت کنندگان وجه اندکی به عنوان هزینه ثبت نام از طریق واریز به شماره حساب اعلام شده دریافت خواهد شد.

۱- واریز وجه ثبت نام به شماره حساب ۳۱۱۲۲۱۱۳۹۸۹۱۸۱ بانک توسعه تعاون (شرکت تعاونی دهکده کارآفرینان پارسا نوین)
۲- دریافت و تکمیل فرم ثبت نام مندرج در آدرس اینترنتی fwp.gau.ac.ir
۳- ارسال تصویر فیش واریزی، تصویر کارت دانشجویی، فایل فرم ثبت نام و فایل word ایده به آدرس پست الکترونیکی مسابقه
تلفن تماس: ۰۱۷۳۲۴۲۷۱۷۳ (داخلی ۲۱۵) ۰۹۳۹۶۷۳۱۵۶۳ مهندس تاتاری