بازدید علمی دانشجویان دانشکده از کارخانه های صنایع چوب استان خراسان رضوی

بازدید علمی دانشجویان تحصیلات تکمیلی کامپوزیت های لیگنوسلولزی، حفاظت و اصلاح چوب و دانشجویان کارشناسی مهندسی صنایع مبلمان از کارخانه های گروه صنعتی چوب سنگ و صنایع مبل دقت واقع در استان خراسان رضوی در تاریخ ۱۱ لغایت ۱۳ د یماه ۹۷ انجام شد.

در این بازدید که به راهنمایی دو تن از اعضای هیئت گروه تکنولوژی و مهندسی چوب؛ آقایان دکتر حمیدرضا عدالت و دکتر داود رسولی برگزار گردید، دانشجویان با قسمت های مختلف کارخانه های مذکور اعم از؛ انبار مواد اولیه، کوره های چوب خشک کنی، سالن های تولید، اتاق رنگ، واحد رویه کوبی، بسته بندی و انبار محصول آشنا شدند. همچنین توضیحات تخصصی لازم در زمینه های متنوع درسی اعم از؛ چوب خشک کنی، ماشین آلات، برش و پرداخت، فرآیند لمیناسیون، چسب و رنگ توسط متخصصین کارخانه و اعضای هیئت علمی به دانشجویان ارائه گردید.

کارخانه صنایع مبل دقت با سابقه ۴۵ ساله، یکی از واحدهای مطرح در زمینه تولید مبلمان و دکوراسیون محسوب می شود. گروه صنعتی چوب سنگ در سال ۱۳۸۰ تاسیس گردید که در این مدت با نگرشی نو در شیوه مدیریت و بهره مندی از تکنولوژی های روز دنیا و نیروی متخصص، توانسته است مرزهای تولید را برای دنیای گسترده طراحی مبلمان توسعه بخشد.